Living Life Doing What I Want - Yeeah !

Vi är alla lite vilsna, vi har alla tvivel kring oss själva eller någonting hos oss själva vi vill ändra på. Det är normalt, hata inte dig själv för det. Du kan inte vara perfekt, ju förr vi alla inser detta desto bättre. Jag tror ärligt talat att det skulle vara tråkigt att vara perfekt, en vacker dag kommer någon att tro du är helt perfekt för den du är. Det stör mig att en del av er har gett upp hoppet om det. Du kommer att hitta den/det, det är ingen brådska att ha allt precis nu.

Ingen av oss inser egentligen alla de bra saker vi har och jag vet att jag själv ofta tar saker för givet. Se bara till att uppskatta de saker och människor du har i ditt liv. Se till att de inser hur mycket de betyder för dig, för när de är borta kommer du att ångra att du inte lät dem få veta det.
Gör vad som gör dig lycklig. Jag vet inte vad det kan vara och jag är säker på att många av er inte heller vet men när du väl vet det, släpp det inte.

Du kommer att känna dig ensam då och då, alla gör det, men kom ihåg att du aldrig verkligen är ensam. Det finns alltid någon som kommer att sakna dig, det finns alltid någon som skulle sakna att umgås med dig eller ens få veta att du finns. Tvivla aldrig på det. Din existens är viktig för minst en person på denna jord.
Respektera dig själv. Du är värd mer än så. Du förtjänar bättre. Om du inte kan respektera dig själv kan ingen annan heller. Respektera andras åsikter, även fast de skiljer sig från dina. Var hänsynsfull mot andra, eftersom du förväntar dig likadant från dem.

Låt aldrig personer som inte gillar dig kontrollera dina tankar. Låt inte förolämpningar förstöra din syn på dig själv och glöm aldrig någonsin komplimangerna. När någon ger dig komplimanger, menar dem det, så ifrågasätta inte deras motiv. De sa det för att de vill att du ska veta hur de ser dig. Du kanske inte håller med, men var åtminstånde tacksam för komplimangen du fick.

Var dig själv. Var glad, annars får du ångra att du slösade all denna tid på att vara olycklig. Njut av varje ögonblick, möjligheter och chanser du får under livets gång.


Kram dig vännen // :)


Kommentarer
Postat av: Lina

Awe! Vilket underbart och klockrent inlägg du skrivit tjejen :)

Go For it, du verkar en klok flicka, kram på dig med!

@ 2010-06-20 @ 00:17:13
Postat av: Miss Lily

Taack Lina! Kul att du gillade inlägget, blir helt glad av dina komentarer :)

Titta gärna in igen, puss.


URL: http://preciioueye.blogg.se/ @ 2010-06-20 @ 14:52:11

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida