x.O.x.O.

Hejsan.
Jag kom just på en grej. Från och med nu när jag lägger upp olika klädstilar tänker jag även ange dess priser och vart man (jag) hittar dem. Snällt va? m. i know ;)
Men sorry för de andra, dem får tyvärr vara så nu.. cant fix it, its too late.. 

Fan kolla på Kanye West's brud.. värsta puman.. grrr ;P


Blus: JUNYA WATANABE- 1 205 SEK - colette.fr
Byxer - 4 320 SEK - berubeboutique.com
Carvela Shoes "GRIND" - 1 010 SEK - kurtgeiger.com
Metal Tassle Necklace - 135 SEK - topshop.com
SEPHORA COLLECTION Lip Attitude - Chic Great Choco 16 - 47 SEK - sephora.com
Äkta "Alligator Birkin Bag Handbag black" - Crocodile product at
Crocolux.com Olika Priser!


M. is. For. musiC.

Är det bara jag som är beroende av musik ? No Music = No Life! hehe
Enjoy ;)

Neylini - Muleina

Kalomira - Hot

Sirusho - Qele Qele

Super Sako & Mer Hovo - Uzum Em Vor

Tony Ray - Geisha

B
runo Mars - The First Time

David Guetta ft. Akon - Life Of A Superstar


I’ll. Keep. The. Fire. Burning.

Hon har varit där, ställt upp för dig sedan dag ett.
Genom helvetet och tillbaka, hon lämnade dig aldrig själv en endaste gång.
Och du drog fördel av allt hon erbjöd, som också var allt hon hade.
En vacker dag när du inser vad du hade under hela tiden, kommer dock vara den dag som det inte kommer att betyda något, för det kommer att vara för sent.
Du har redan förlorat henne.


Cos. The. Spotlight. Ain’t. Nothing. Without. U.

Den bästa dagen i ditt liv är den dagen då du bestämmer att ditt liv är ditt egna. Inga ursäkter eller bortförklaringar. Ingen att luta sig på, lita på eller att lägga skulden på.


Ditt liv är en gåva du fötts med. Du har en fantastisk resa framför dig och du SJÄLV är ansvarig för kvaliteten på den. När du bestämt dig för att verkligen börja leva, är den dagen du älskar dig själv.

/Lily.


Nicki Minaj - Your Love



~ I'll Bet There Is Only One Person You're Thinking Of While You're Listening To This Song...

Chris Brown ft Tyga ~ Dueces

Hallå på er alla solstrålar där ute :)
Har ni inte hört den här låten så lyssna på den genast. Damn what a song, Im lovin it!


P.a.r.T.y.P.e.O.p.L.E

Vet ni... att jag älskar den delen av en låt som berör dig. Det som verkligen verkligen berör dig. Den del som du bara inte kan förklara varför du tycker så mycket om, den enda del som du spelar om och om igen. Den oförklarliga delen av en låt som man bara älskar... 

Folk får gärna kalla mig galen för det, wtever ;-)

Det är den delen som inspirerar dig, ger dig hopp och som berör dig. Den del du mumlar texten till vart du än går. Varför? Jo, för att det är den delen som gör att man vet att man inte är ensam om något. Ni vet, den delen som gör dig oövervinnerlig.. det är min absolut favorita del.

Tills.

Man har tröttnat på låten så att säga, lol. Men man tröttnar inte på låten förrän man inte längre känner något för texten eller melodin. Och med det menar jag att man ofta förknippar en viss låt med en viss typ av känslor..
And when your over it.. är det först då man aldrig vill höra låten igen. Bara tanken av den låten gör att man spyr. Inte bokstavligt utan bildligt talat...

Sådan är jag i alla fall. Men jag kanske inte är ensam om det?

Yeah, I think you're just like me.. det är bara att erkänna! hehe

// Miss Lily .


ΩRGJεÑτÎηª

Hej igen!

Känner för att lägga upp en låt som jag redan lyckats spela så många gånger att jag tappat räkningen.. hehe
Det är en vän till mig som sjunger, sångerskan är ursprungligen från Ks närmare bestämt från Deqani för er som inte visste det innan :)

Förutom att tina är sångerska, she's a model on top of that! och hon är jävligt vacker måste jag säga & inte minst lika talangfull. Får alltid en up to date av henne, hon är bara för go den tjejen ;-)

Hon har gjort följande låt både på albanska och en på engelska. Och ärligt talat, vet jag inte vilken som är bäst. Gillar dem båda lika mkt! Så varsågoda, lyssna .. ♥

 
 "Tip"                                                                        "Scream"


Don't. worry. i'm. still. alive.

HeJ min käraste blogg. Herregud, alltså jag vet.. Har inte bloggat på över 10 dagar ? Och det beror på några olika saker, inget som jag har lust att dela med mig av, men bara så ni förstår..
Brukar alltid blogga flera ggr om dagen annars ju, u know that!

Jag kan ge en ledtråd, bara för att jag är så freaking snäll av mig :)
Det har att göra med min bloggdesign, har bett en underbar vän att hjälpa mig. JA, Någon med skillz. Det är helt upp till dig D, du vet att jag älskar din stil n o m a t t e r what!

Så stå ut lite till vad gäller bloggen.. 

oj då. märkte just att jag avslöjde själva ledtråden (!) sa ju ändå till sist vad det var, haha..hah..

a ja. Jag mår fint, hoppas ni där ute mår fint, och ha det så fint tills vi hörs igen.
Uttråkad? Räck upp en hand. (Y) Me (Y)

LAtER...


En hjälpsam ängel sökes..


Finns det någon söt och hjälpsam människa där ute som skulle vilja hjälpa mig ändra min blogg?

Jag är inte så nöjd med den jag har just nu, för jag ändrade den igen eftersom jag trodde jag visste bättre! haha

En fräschare look vill jag ha, och har ni några ideér är ni mer än hjärtligt välkomna med dem till mig!

Vore underbart :)


Puss puss..♥



Stuck. underwater. You're. my. last. lifeline.

Du lärde mig och visade mig många saker. Du lärde mig att kunna älska, att människor kan ta hand om en och bry sig om en. Du gav mig känslan av att vara i någons armar även fast jag i själva verket inte var det. Känslan av medlidande. Så många underbara saker. Tack för det.
Men ett blad har två sidor, som med allt annat finns det alltid minst två sidor av något eller någon.

Den andra sidan var följande...

Du var bekräftelsen på att folk bryter löften, att folk inte alltid håller fast vid sitt ord. Du lärde mig att man kan älska någon mer än något annat i världen, men samtidigt hata dem lika mycket. Bara för att någon säger något, betyder det inte att det är sant. Du visade mig det värsta. Hur ont det gjorde att killen du älskade stötte bort dig och behandlade dig som om du vore värdelös. Du visade mig lika många underbara saker som hemska saker. Jag tackar dig för båda.. Nu har det förberett mig för vilken kall och hård värld jag befinner mig i. Folk som säger att de bryr sig, gör inte det alltid. Tack för att du lärde mig så pass tidigt.


let's. keep. it. friendly, you. have. to. play. fair...


A nother 1, meLike <3



Girlicious - Sexy Ladies




Let. me. be. your. hero, hero.

Tycker det är så enkelt och snyggt att bära upp ett vanligt vitt linne med ett par slitna jeans och en massa kedjor!
Lägger man till några fler accessoarer som mössa/hatt, skor (btw urläckra, kolla på dem ?!) så blir det automatiskt hetare.. he he

Jackan är mest till som paraplyn är till för.. kallt/dåligt väder.
men klart att den passar till som helhet ändå, lika snyggt med som utan .


You. know. we. own. it. ;)


Bjuder på en ny singel ifrån Diddy samt T.I. Gillas starkt just nu, får inte ut låten ur huvudet alltså.. man hör mig sjunga lyricsen vart jag än går typ nått i den här stilen "Hello, good morning.. Hello good evening.. you.. leaving?" om och OM igen.. HEHE

Nej nu ska jag verkligen gå ut för att få mitt friska luft, får ta med mig något sällskap. Vem jag än hittar. (driver..)
UT nu Lily. Hur svårt kan det vara att sluta skriva och klicka på "Logga ut" ?!





Peace and Love

Give. it. up. 2. me.

Har ÄNDRAT bloggen som ni ser!

Tänkte ha en liten "öppningstillfälle" så ni kan titta runt lite och se om ni hittar något att hata eller älska. Vad vet jag? (får se om jag låser igen sen..)

Har tänkt på en sak också. inte nu men tidigare.. Att jag ibland har värsta skrivfelen på mina inlägg ? Även fast jag försöker att stava rätt OCH går tillbaks och läser innan jag godkänner inlägget så blir det fel hit o dit ?!

A ja. Jag lovar och bli bättre på detta! Och sen att jag skriver förkortningar och drar ut på orden (?) vet jag inte varför jag har gjort. var väl van att skriva som man pratade.. Vilket jag nu tycker ser så fult ut. Och alla svärdomar.. icke bra flicka lilla! Måste bli bättre på att skriva normalt, även fast det är så lätt att skriva i slang..

Så där ja! Nu ser det fräschare ut helt plötsligt. Ja, så vad tycks om min nya framsida på bloggen? Vilket betyg ger ni mig? (två tummar upp, är ert enda val så ni vet)

Ok. Nu ska jag ut en sväng, rensa huvudet och vila ögonen från den här jäkla skärmen som bländar så hemskt. Lätt att fastna framför laptopen när man väl gör den sällskap. 

Puss ska ni ha ;)

You. Had. It. All. - Just. Not. Me.

Måste ju spela tillbaks de gamla godingarna.. men ärligt talat så glömmer jag vissa låtar när det kommer nya hela tiden :$ Men det är bara ifall jag inte har dem sparade i datorn, då försvinner dem. Annars lyssnar jag alltid på nya låtar, men då och då är det skönt med en rewinder.. väcker många känslor och minnen när man gör d.

Okii, men här kommer 'Brick n Lace's Bad to Di bone'. Det var den här låten som fick mig att börja lyssna på dem, tidigare hade jag aldrig hört talas om dem. Sjukt bra låt, även fast den har några år på nacken..
Lyssna.


You're So Bad 2 Di Bone, Can't Leave You Alone.
It's Like You're Inside My Dreams.
A Perfect Fantasy...

XoXo Miss Lily .


I'm. not. done.

Tjenare bloggen.. tyvärr får du inte så hemskt mycket uppmärksamhet av mig nuförtiden. Och inte av andra heller för den delen eftersom du är låst. Det blir bäst så, för annars vet jag inte vem som läser eller inte läser.. och det kan ju vara vem som helst. Har som vanligt fullt upp med jobb och skola.. telen min ringer nonstop av dem på jobbet som vill eller rättare sagt kräver att man ställer upp när de behöver. Sen till sist när man hunnit jobba så pass mycket och många dagar, då visar de hur mycket de uppskattar dig genom att kicka ut dig från att jobba inom kommunen.. jäkla utnyttjare!! 

Och med det sagt, innebär det för min del ett par tråkiga saker..

ett. Jag får inte längre jobba inom samma yrke runt kommunens gränser.
(man har ett visst antal dagar att jobba)

två. Jag är tvungen att jobba så mycket som möjligt eftersom jag vet att det är sista gången jag kan jobba.
Och därför kommer jag troligen bli slutkörd sista arbetsdagen i sommar kan jag lova!

tre. Söka nytt sommarjobb framöver, inom ett annat yrke ifall jag jobbar inom kommunen annars en annan kommun men samma yrke. Förstår ni?

Var har dem tänkt att man hittar ett annat jobb som kräver en annan yrkesutbildning egentligen? Man kan inte börja jobba var som helst, speciellt inte jag. Jag är så van vid att jobba inom vården, även fast jag hatar mitt jobb. Tänker inte sätta min fot i någon fabrik, tror inte eller jag vet att det inte är nått för mig.
Jaja, men det ordnar sig säkert. Jag menar det är ju ett helt år tills nästa sommarjobb. Men jag blir ändå lite stressad över det hela, och orolig på vägen..

Man får göra sitt bästa, även när det inte alltid passar in hos dem andras sätt att göra. Inte för att jag bryr mig men. Jag gör alltid på mitt sätt och hur det faller mig in, om jag sedan får skit för det så är det raka vägen till bossen. Sedan är det frid och fröjd igen :)

Alltså jag skriver så mycket nu när M inte är här, utan hon praktiserar. Fy fan säger jag alltså. Känns inget kul, att inte kunna umgås alls.. på dagarna är jag oftast inte hemma, i skolan eller på jobbet.. och vissa kvällar när jag väl är ledig så ska hon praktisera. Ibland går det dagar utan att man ses, ordentligt alltså. Bara på morgonen innan man sticker iväg, eller vid kvällen när man säger godnatt.. men som tur är det snart slutpraktiserat för syrrans del, och då kommer jag vara som fastklistrad på henne.. ha ha :)

Love u sis. U know it. Always. U and Me.

Cold. As. Ice.


Fin story, även fast den är lite sad.. den är värd att lyssnas, även fast den nästan är 8 min lång..

Så skön röst han har med, älskar när killar har mörk och lite hesig röst.. grr.. (skämtar, bara lite Ha Ha)




Hold the person that you love closely if  they're next to you
The one you love, not the person  that'll simply have sex with you
Appreciate them to the fullest extent, and then beyond
'Cause you never really know what you got, until it's gone .

Viva. la. bulgaria. !!

Bulgarien har heta brudar alltså.. kolla bara på Alisia ;)
har alltid tyckt hon sjunger bra, för jag diggar hennes röst och stil. hon ser inte "för" plastig ut jämfört med dem andra oftast platinablonderade 20 kilo sminkade bimbosarna (skriver man så?) aa ja.

Alltså jag bryr mig inte om nationalitet när det gäller musik. Jag vet inte hur andra är men gillar jag rösten och låten så skiter jag i vart dem är ifrån, bara de levererar ..

Nu har hon släppt en ny låt, och som vanligt lyssnar jag på den 24 7 tills jag aldrig mer vill höra den igen. men vadå då? ska man spara på en sjukt bra låt man vill lyssna till, bara för att ha nått att lyssna på i längden och inte tröttna ut på den? WTF. jag bryr mig inte iaf, orkar inte gå efter sånt och sen kommer d ju ny musik nonstop. Love it. oke men lyssna.


Fact's. don't. lie'.

Cha cha ;) Läget denna "soligt i 5 minuters" - måndagen? Hos mig är det fint, som vanligt! hehe
Har varit en duktig flicka och bara jobbat (!) fre-sön. Vilket är skönt, jag behöver pengarna.
Btw Cash is King! elr hur?

Nej men som sagt var, har bara jobbat från morgon till kväll och konstigt nog gick den väldigt fort den här gången, även fast jag inte alltid gillar dem jag måste jobba med. Men är man där instängd med dem i 12 h både lördag & söndag, så tro mig. Man har INGET val än att komma överens! Det är alltid så, någon man tvingas stå ut med och d är bara att gilla läget ju.. så e dt.. och när jag sen tänker på sommarjobbet.. fick reda på (smygkollat deras schema, haha) att just de största 50+ b*tchez jobbar samtidigt som jag innan de sticker på sem.
Faan, *djuuup suck*
Känns inte så kul alls, men så som dem behandlar mig tänker jag behandla dem. Finns inget mittemellan eller "jag tänker lyssna, hålla käften och spela snäll"..
NaaEe, thats not gonna work for me!

är såå riktigt trött på det stället. Behandlar dem som djur, för i helvte.. vi föds alla människor, vem fan ger dig rätten att behandla en annan människa så när ingen annan ser? jävla själviska och ruttna land, inte ens utbildat folk sköter sitt arbete som de ska. Aae, fy fan asså. Ok, ska nog sluta skriva nu.. d märks att man jobbat helg, man får ta så mkt skit (inte personligen) men om allt och alla omkring. Tror fan inte d blir bättre inom vården alltså, helt seriöst. då borde dem ändra på sig själv för det första, och för det andra så kan listan göras väldigt lång..

en anledning till att jag skrev detta inlägg var för att jag inte hade någon jag kunde dampa av mig på, min kära syrra har praktik (du e grym söte, fortsätt kämpa på sjukan, ha ha)
Nu känns d lite bättre iaf, även fast dtta bara var själv inledningen, kan jag hålla på i timmar om det ska vara så.. HAHa. Undar hur mina nära och kära står ut med mig egentligen, men jag nöjer mig inte förrän jag fått säga MiTT. Doo JuU ANDERSTAND Mii? SLuT. //L


As. night. comes. crashing. into. day.

And I'm not afraid to fly no no
Cause I've been holding on so long
I feel like letting go
And if I fall I hope that I will
glide back down to earth
Somewhere safe from harm

So make your point
then let's not talk about it anymore
It's getting late
and I'm feeling like I've heard it all before...

Its. So. Hard. to. look. the. other. way.





Sometimes you've just got to give yourself what you wish someone else would give you.


I. wanna. Erase. But. I. cant. Stop. Seeing. Your. Face...



No More
Im already Taken .


// Torture //

Vill du att han ska älska dig? Lämna honom. Han kommer att inse att han älskar dig lika snabbt som ett hjärtslag. Eftersom sanningen är att alla inser vad de hade NÄR det är borta. Visst.. dt är den största klichén någonsin, men det är verkligen sant. Du vet inte vad du har tills du inte längre har det.. Och killar borde inse att dem älskar dig tidigare och inte i efterhand. Vad de inte vet just då är hur mycket de borde uppskatta oss, tills vi inte längre finns där. And then its a little to late..

Nu drar jag inte alla killar över en kant. Detta kan lika gärna ses utifrån tjejens perspekiv.
Varför lär vi oss aldrig att uppskatta det vi har, medan vi har det, och inte först när vi står utan det?
Damn, blir less på detta nu............


we think about tomorrow, then it slips away. we talk about forever, but we only got today.

/Miss L .


Faded pictures on the Wall, it's like they're talking to me.

För skön låt, by Monica :)
älskar hennes röst, påminner mig om Brandys.. enjoy!


under my umbrella, ella. ella. aY. aY. aY.

Vi har alla en röst och berättelser som behöver höras, planer, drömmar och ideér. Vi har hopp. Vi kommer vakna upp imorgon till en helt ny dag som aldrig varit. Vi lever ett liv som aldrig har levts av någon annan. Vi finns här av en anledning. Vi finns till för att älska och bli älskad. Livet återspeglas. Saker och ting ändras. Du kommer klara dig igenom stormvindarna. Kom ihåg dt!

Men tid? Tiden förändrar allt. Åtminstånde vad folk brukar säga. Men det är inte helt och hållet sant. Att göra saker förändrar saker, men att inte göra något lämnar dem precis som de var..



Because when the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'ma stick it out to the end


N O T M Y S E L F

Hat, kan vara en positiv känsla.
När det tvingar dig att vara något bättre än dig själv.
Du byggde upp mig, hjälpte mig tillverka min önskan och bli mitt perfekta hat.
Nu är jag driven att vara 10 gånger bättre än du tror att du själv är.


yOu've got my world messed uP.


i. don'T. give. a.. aaauuU´!!

Lady Gaga is time for you to step back. Chris is heRe ;9
very very hat ha-a-at video, Christina!
Hennes man måste ju bli avundsjuk på den där killens tafsande.. men han var ju het uuuff!
DonT blame u for not being yourself that night Girl. *ha ha*


If lips can kill, then she's a murderer..


← ↑ → ↓ ≈ [¿?]

I'm not saying girls are perfect, cause we know that's not true. But why be unfaithful to her if she's always been true to you? – Tupac




i'd thought I would write a title. Fuck that.


- Never, Never Land.

Vill Du ha sanningen? Här har du den. Så småningom glömmer du allt.
Först glömmer du allt du lärt dig – från datum till tid och plats. Du kommer speciellt glömma allt du egentligen inte visste, men bara memorerade kvällen innan. Du glömmer namnen på alla utom en eller två av dina favoriter, och så småningom glömmer du dem också. Du glömmer din bästa väns telefonnummer och texten till den bästa låten du säkert har spelat en miljontals gånger. Och så småningom, men sakta, glömmer du dina förödmjukelser. Även de som verkade outplånliga, tynar bort. Du glömmer vem som var coolast och vem som inte var, vem som var vacker, smart, atletisk, och inte. Vem som gick ett bra utbildning, vem som fick ett bra arbete. Vem som fixade de bästa festerna. Vem som hade flest vänner. Du glömmer dem alla. Även de som du sa att du älskade. Och dem du faktiskt gjorde. De är de sista som är tvugna att gå. Att lämna dig. Och när du har glömt tillräckligt. Kan du börja älska någon annan.



He Is Not The Reason Why Your Heart's Still Beating. // Love, Oxygen.


Jee Tu Mera ~ Bobby Moon Ft Rumi G

Härlig beat, kan ej lyssnas stillsamt (=it makes u moove baby)! hehe ;)


Unspoken Words..





To practice any art,
no matter how well or badly,
is a way to make
your soul grow.
So do it.


I'd thought I would write smthng here. Fuck that.


Snygg outfit. Och som vanligt (med min smak) levererar jag alltid. Right? (Y) 
Jag lägger bara upp sånt jag själv hade tagit på mig, och vad som hade passat mig.. så ni vet.. hehe ;)


  • Till bloggens startsida