1 sång för alla dem som vet hur dt fungerar ;)

Hej heej =)
Hoppas allt är bra med er där ute.. vädret suger idag, och det har börjat regna nu med. Typiskt.
Men efter regn kommer ju solsken, eller hur :)
Här är två helt nya singlar från den svenska hiphop's världen.. me likee!
.
.

- put. on. A. happy. face. -

Ensamheten, din närmaste vän, dyker upp vid din dörr helt oinbjuden.

Du undrar varför den finns där, just där.. 

"Är allt ok?" Frågar du.

"Ja", säger den: "jag vill bara umgås en stund."

Du vill inte att umgås med ensamheten. Du skulle hellre vilja göra något annat. Men hur gör man om man ogillar en sån bekant besökare? Så till slut, kommer den in för att stanna kvar lite..

Du försöker tillfredsställa ensamheten med massa choklad och till&med en drink.

”Men...”, fortsätter rösten. ”Dags för er två att surfa lite på nätet och kanske logga in lite på Facebook?”

Efter en stund, efter att ha kollat in några söta killar och bedömt några sexiga profilbilder, börjar man att undra ...

Varför dyker ensamheten upp på min dörr oanmäld? Varför är den fortfarande här? Varför kan den inte försvinna lika snabbt som den kom hit?

Ensamheten tycks besöka mig allt oftare den senaste tiden. Om man tittar på mitt liv, har det aldrig någonsin kännts meningsfullt för mig att känna mig ensam. Men det gör jag.
Jag känner mig fruktansvärt ensam. . . och ofta.
.




what a wonderful world.. (not)

"ive learnt that it doesnt matter how beautiful you are inside and out,
at the end of the day, theres always a chance of being shot. we live in a shitty world."
.
.
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Anger and agony
Are better than misery
Trust me I've got a plan
When the lights go off you will understand

"Nana Me Ni Sy"

Jag satt och lyssnade på lite albansk musik och letade lite ny musik på youtube. Men på något sätt råkade jag hamna på en av låtarna som sångaren Adem Ramadani gör. Och tro mig, det är inte precis min favoritartis eller så (no offence!) men vissa albanska sångare/sångerskor lyssnar jag inte på, inte speciellt ofta iallafall.
Anyways, lets get to the point shall I..
Jo, jag klickade för att lyssna på den här låten, och den fick mig och bokstavligt talat börja gråta. och när jag väl började, kunde jag inte stoppa tårarna, de bara fortsatte och rinna medans jag lyssnade färdigt hela låten. Inte varje dag en låt kan få dig att lipa, men den här låten (bland andra) var så sorglig att jag ej kunde hindra tårarna..

Jag tycker även att låten har ett budskap. Den vill säga att dagens folk (b.la albaner) har blivit helt fucking störda och otacksamma. Vad gör inte föräldrarna för sitt/sina barn? Barnet tänker inte alls på detta! Man har bara en mamma och en pappa för evigt, och ingen annan kan någonsin bli dina föräldrar än dem du har. Tänk över detta ni där ute. För det är lätt att välja fel väg istället för den rätta vägen, men det gäller att inte falla för det för dagen kommer komma då du inser och du blir påmind om allting. Då hjälper det dig ingenting att du ångrar något, det har redan passerat, tiden har gått förbi. Det är bättre att inte behöva ångra sig i futurum (dvs framtiden) än att förstöra något du har just nu. Om ni förstår?..

Med allt detta sagt, vill jag även säga: Mam dhe Bab, ju dua perzemersisht gjithmonë sa t'jom gjall. Love you mom and dad, always and forever. ♥


Adem ramadani - Nana me ni sy

you. were. fake. to. me.

Gillade den här snygga sammansättningen, in the big picture så att säga ;)
Passar utmärkt till en varm sommardag..
Fast klackarna är mer till för fest, man kan enkelt byta ut dem mot låga sandaler eller
annat lågt alternativ för en mer "vardagslook"..
skye stracke

dirty sunshine ;9


Dance. is. the. hidden. language. of. the. soul.



Alla har väl någon gång hört det gamla talesättet ”övning ger färdighet”. Även om detta kan vara självklart för vissa, finns det många som inte förstår det alls. Det kan till exempel vara gällande dans och nått annat yrke eller hobby.

 

Men den största skillnaden mellan amatörer och de professionella är att en professionell har ägnat sitt liv åt något de verkligen älskar, medan amatörer oftast bara gömmer att de är outbildade. Amatörer ifrågasätter oftast sin egna nivå av skicklighet jämfört med de professinella eller så letar de efter en genväg som gör dem lika bra som proffsen.

 

Självklart finns det tips och råd som hjälper en att utvecklas och bli bättre, men det finns ingen stor genväg. Ibland kommer vissa färdigheter lättare än andra, men det krävs många lektioner och timmar av träning per dag för att nå dit. Sedan hänger det mkt på en bra lärare och en bra miljö som ger en chans åt inlärning.

 

Med allt detta sagt, ville jag bara påpeka att ingenting i livet kommer gratis. Man måste kämpa, slita sig igenom och krypa fram till mållinjen. Hard work always pays off!



När du ägnar ditt liv åt något, spenderar du oräkneliga timmar per dag för att fullända din teknik, och många timmar åt att studera så mycket som överhuvudtaget är möjligt. Du måste uppskatta det nog för att bli besatt.

 

Det finns inget enkelt sätt för nån att nå upp till sin fulla potential av något om de inte tillbringar flera timmar om dagen för att bli sitt absolut bästa.

Så nästa gång du blir avundsjuk på din favorit dansare och hans/hennes skillz, kom ihåg att de förmodligen har ägnat sina liv åt det de gör. Tänk er själv hur bra man skulle vara på något om man arbetat med det timtals, varje dag? Du skulle inte bara förbättra dig... du skulle nå höjder du aldrig drömt om.

XoXo.Lily.


I. miss. you..You. hurt. me..You. left. with. a. smile.....

Go after her. Fuck, Dont sit there and wait for her to call, Go after her because thats what you should do if you love someone, Dont wait for them to give you a sign cause it might never come, Dont let people happen to you, Dont let me happen to you, or her, Shes not a fucking television show or tornado.
.
There are people I might have loved, Had they gotten on the airplane or run down the street  after me or called me up drunk at four in the morning because they need to tell me  right now and because they cannot regret this and I always thought I'd be the only one doing crazy things for people who would never give enough of a fuck to do it back or to act like idiots or be entirely vulnerable and honest and making someone fall in love with you is easy and flying 3000 miles on four days notice because you cant just sit there and do nothing and breathe into telephones is not everyone's idea of love but it is the way I can recognise it because that is what I do.
.
Go scream it and be with her in meaningful ways because that is beautiful and that is generous and that is what loving someone is,  That is raw and that is unguarded, And that is all that is worth anything, Really.

It's. like. forgetting. the. words. to. your. favorite. song...

Här tänkte jag dela med mig av en outfit som jag tycker är en sån där skönt avslappnande stil,
vilket passar mig utmärkt!
Man kan ha det till både vardag & fest, det beror ju även på hur sminket och frisyren är fixat..
Och självklart är bruden till vänster, Rihanni en inspirationskälla. Älskar allt hon har på sig ;)
Puss där ute, hoppas ni har en fortsatt trevlig helg i denna april-månad!
//Lily.


veQ një her falet kjo ♥

when eyes are closed, when hands are cold, when breath is slow,
when mind is growing up, when skin is shivering, when soul is
shining, when heart is warm, then your body speaks,
he speaks the words of love


I. See. It. All. Baby. In. Your. Eyes.

Fick nys om den här låten för ett par dagar sen. Gillar Nora för att hon har sin egna stil det har hon alltid kört med, så fortsätt så giirl! :)
Låten är så skönt avslappnande på nått sätt samtidigt som texten överenstämmer med ett och annat.. Hoppas ni tycker om den.. annars har ni ingen bra musiksmak (som jag) he he.. '
Driver med er, Puss Hej!
Nese rastesisht te shof dhe takohemi ne te dy
2 genjeshtra do ti them
Te kam harruar dhe nuk te dua ma unë ty...

You Are a Victim Of The Rules You Live By.

 

Jag är inte den sortens tjej du kan spela ditt spel med, jag är tjejen du ger ditt efternamn till.
Jag har försökt gång på gång, mer än vad man kan räkna till. Jag har gjort allt som jag kan göra för att försöka hålla oss samman, men jag kan inte vara som ett lim i ett förhållande när du inte ens är villig att vara papperet.
Ingen kan lyckas fixa mig, även om det ibland i mitt hjärta trycks kännas och hoppas att någon annan skulle kunna. Du är den enda. Du var den enda.
Du kan inte låta dig själv falla för samma skit om och om igen. Du kan inte tillåta det fånga dig för att till sist kväva dig tills du säger till, att du inte klarar av mer. Du kan inte tillåta dig själv att säga ja till allting och falla in till någons armar hur enkelt som helst. Du behöver få ett grepp om dig själv eftersom varje gång du säger ja, vet du att det säkert kommer att sluta likadant, med tårarna på din sida. Du vet att det är en konstant ond cirkel och att det bara kommer att hända igen. Om det har hänt en gång, varför tror du det inte händer igen? Allvarligt talat, skaffa ett jävla grepp om dig själv och gå iväg medan du fortfarande kan. Eftersom det blir som ett monster. Det kan döda dig. Kärlek dödar inte fysiskt, men det kan döda dig. Psykiskt.

 

Taj Jackson - Get into u

- Je Vais Bien Ne T'en Fais Pas.

Now I don't need my hands to feel the things I feel inside
Cause I know what's inside my heart is right
They don't have to hold you like that
They don't have to touch you like that
Cause you know the truth is that
I can love you with one hand tied behind my back

I wanna have a party All over your body, but only as a private show.

Folk är rädda för sig själva och sin egen verklighet, men mest för sina känslor. Folk pratar om hur bra
kärlek är, men det är skitsnack. Love Hurts. Känslor kan vara påfrestande. Folk får lära sig att smärta gör ont och kan också vara farligt. Men hur kan de ta itu med kärlek om de är rädda för att känna? Smärta är tänkt att väcka oss, liksom öppna våra ögon.. Människor försöker dölja deras smärta. Men de är fel. Smärta är något som man bär på, som en radio tex. Du känner din styrka i erfarenheter av smärta. Allt beror på hur du bär den. Det är vad som spelar någon roll. Smärta är en känsla. Dina känslor är en del av dig. Din egen verklighet. Om du skäms för dem och gömmer dem, låter du samhället förstöra din verkligheten. Du ska stå upp för din rätt att känna din smärta.

 

Peace!

 


'Darkness vs. Brightness'

Det var en gång en gammal man som berättade för sina barnbarn om en kamp som pågår inuti oss alla människor. Han sa, "Min son, kampen är mellan två vargar inom oss alla”.

Den ena är ond. Det är ilska, avund, svartsjuka, sorg, ånger, girighet, arrogans, självömkan, skuld, förbittring, underlägsenhet, lögner, falsk stolthet, överlägsenhet och ego.

Den andra är den goda. Det är glädje, frid, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, godhet, välvilja, empati, generositet, sanning, medkänsla och tro. "

Sonson tittar på sin morfar efter att ha tänkt på det han sa i någon minut och frågade sedan: "Vilken av vargarna vinner då?"

Den gamla mannen svarade: det är enkelt, "Den du matar."

 

Och ja, jag håller med den vise mannen, han har en poäng där. Ju mer du dras åt den ena eller andra hållet ju troligare är det att du fastnar i det spåret. Antingen ser du bara allting mörkt eller så väljer du att se på den ljusa sidan och tänka positivt istället för negativt.


NO <⁄3 Gírl

Det är nog inte bara jag som känner igen mig i låten, finns säkert tusentals andra som också gör dt.
Låten kom ut för ett bra tag sen, förra året någon gång..
Men det är inte förrän nu den hamnar uppe på min blogg, konstigt nog!
Anyway, Solen skiner utomhus.. dagarna blir längre och framförallt Ljusare! Härligt härligt, det gillas ;)
Ska gå och se vad de andra har för sig, funderar på att ta en promenad tsm med mitt tvillinghjärta (Moza)
/Pu$$ & Kram.

P.R.A.D.A's Glass High Heel

DAMN !! Tjejer. Kvinnor. Ja ni MÄN där ute också. Visst är dessa helt oemotståndliga? Det är något man inte hade tackat nej till, inte jag iallafall Thats For Sure!
Guud alltså, kan inte sluta tänka på de här klackarna, Gee Mig ;D

Det sägs att Prada fick någon slags inspiration från Champagne flaskan och voilá kom de här underbara mästerskapet till :) De till och med döptes till "Transformer".. I agree, de här kan fixa hela looken med el utan kläder.. haha (K)


shhh... hush now baby dont u cry.


Därför bli jag så rädd när du säger att du saknar mig…

Du säger att du älskar hösten men så fort vinden bli kyligare drar du på dig rocken.

Du säger att våren är underbar men du beklagar dig över att vädret inte kan bestämma sig åt ena eller andra hållet…

 

du hör aldrig fåglarnas kvitter om kvällarna,

du ser inte den lurviga grönskan sträcka sig efter solen,

du bryr dig inte om stjärnfallen när kvällarna blivit mjukare.

 

Du säger att du älskar regn men du låter dig aldrig förfaras av dess doft.

Du säger att du älskar livet med du har slutat leva och känna för länge sedan.

 


Who got u now, got you now? Who got u noow…

Även om ”ensam” är ett singular ord så finns det så många varianter av ensamhet.

Det finns ensamhet som i en tom strand i skymningen. Det finns ensamhet som i ett tomt hotellrum. 
Det finns ensamhet att vara fångad i ett myller av människor. 
Det finns ensamhet i att sakna en viss person. Och det finns ensamhet i att vara med en viss person och 
inse att du fortfarande är ensam.

 

Ensamhet, eller rättare sagt tomhet är nog den mest plågsamma känslan man kan ha. Iaf en utav dem..


Delete. Everything.

Stockholm RePresents.... gilla rösten eller vad? men texten är fin den med, hehe ;)
Soov gott/sött! Im Out.

- diva is a female version of a hustla'

i mean after all the things that we been through.
i mean after all the things we got into.
hey yo, i know of some things that you ain´t told me.
hey yo, i did some things but thats the old me.
and now you wanna get me back
and you gon' show me.
so you walk around like you don't me.
you got a new friend,
well i got homies.
but in the end it´s still so lonely.

A little something to re'think about ;)

Lycka gör dig söt

Utmaningar gör dig stark

Sorger gör dig human

Misslyckanden gör dig ödmjuk

Framgång gör att du strålar

Vad som än händer i ditt liv, är det du som måste ta ansvaret för dina egna handlingar.
And if you don't, you're just a fake man walking..
//Lily

~'DreamGirl'~

Tja! Tänkte lägga upp en låt som jag nästan saknar ord för, älskar mannen som sjunger och hans låtar tröttar aldrig ut mig.. Den här rmx:en är så underbart skön och lyssna till om och om igen :)
Hoppas ni mår bra där ute, ta hand om er..
Här har ni låten, enjoiina den väl ;D
Puss (K)

L!FE iS t0 SH0RT...

... To wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right, forgive the 1's who dont and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, Take it.
If it changes your life, Let it.
Nobody said it'd be easy, they just promised IT WOULD B WORTH IT .

Love/♥/Lilzzy

¤ just wanna make U clap again, aint it feeling like magiic baby ¤

Man kan aldrig utgå från att ”bara” vara vänner när man haft ett förhållande med någon.. Det är en lögn. Det är bara något som man säger att man kan vara, för att man ska kunna eller tänker göra slut exempelvis. Och någon kan alltid ta det som om det betyder någonting mer än vad det gör, och då gör det ännu mer ont för personen som har helt andra förväntningar och förhoppningar. En vänskaplig relation är ändå fortfarande ett stort steg ner från det tidigare förhållandet. Och det är som att man bryter upp kontakten en gång till, fast krångligare!

Själv har jag alltid lättare för att ”hjälpa” andra med deras problem i vad d nu handlar om, allt från kärlek, vänskap och ovänskap, u name it!

MEN, vad gäller mig själv är jag alltid min egna värsta kritiker.. men på sätt o vis är det bättre, för att jag vrider och vänder upp och ner på allt innan jag tar ett beslut. Tar d säkra före d osäkra helt enkelt!

 

Aaja, vem har sagt att livet serveras enkelt? Shit happens, life goes on ;)

 

See ya Later puss (K)


Lets get on a Airplain and Go back where it All 1st begun

Things will get worse before they get better.
But when they do,
remember who put you down,
and who helped you up//L

'Head in the sky, And Im not comming back Down'

Heejsan, Hur mår ni där ute? Själv är det underbart gott här :)
Lyssnade på den här låten nyss, och tyckte den var heelt niice! Killen har bra röst, och sjunger ut ordentligt i texten.. så check this out ;) aaiit ♥ Peace n luuuv ♥

I may be use to the abandonment, but that doesn't make it hurt any less.

Hur kan man förstå hur någon blir som de är?
Man måste gå tillbaks till det förflutna...
varje ögonblick är ansluten till en miljon andra stunder.
/♥ LiLY

Why U're Doing The Crime And Im Doing The Time?

Om det finns en sak jag lärt mig, är det att det inte skulle finnas något skvaller utan hemligheter. Du kan vara modig nog att avslöja din hemlighet men bara för att få det att användas mot dig. Eller att någon annans hemlighet kan komma att påverka dig på oväntade sätt. Det finns några hemligheter du överlyckligt vill behålla, andra som du bara vill begrava djupare än de tidigare var.. Men de mest kraftfulla hemligheterna är sanningar du trodde du kunde avslöja, once they’ve been spoken, förändrar de allt.


 

Men kolla in den här bilden, är den inte för snygg?! Okej, hennes hårfärg påminner lite om karameller eller sockervadd?.. men tjejen passar i vad som helt enkelt. Love her ;)
I had a boyfriend who told me I'd never succeed, never be nominated for a Grammy, never have a hit song, and that he hoped I'd fail. I said to him, 'Someday when we're not together, you won't be able to order a cup of coffee at the deli without hearing or seeing me'.
Lady GaGa

Soft Music 2 Cool oFF a Little Bit...

Wts up everybody? hehe =)
Jo, jag kände för att lägga upp några låtar jag lyssnar på när jag vill varva ner.. visst, de kanske är 'sad songs' men So What.. Det beror på humöret ju, ibland vill jag lyssna på musik med värsta höga tempot mitt i natten eller morgonen eller när som under dagen = energi'Kickande!
andra gånger gillar jag att lyssna på fina balader, ledsama sånger eller bara på själva rösten av en speciell artist jag tycker om.. :) Sen vet jag inte om det bara är jag, eller om andra också gör som jag? nämligen att genom en låttext direkt drömma sig bland alla tankar och minnen man har inuti sig (HA HA) !!
Nej men seriöst.. en låt kan ta dig tillbaks till så många minnen och väcka gamla känslor till liv igen ;(

A ja, nu ska jag inte uppehålla er längre, C ya later ♥




Lil Eddie - Wanna Be Yours


Morgan Heritage - Here To Stay


Shawn Desman - We Can Be Better


David Archuleta - She's Not You



Elliot Yamin - You Say ♥


Elliot Yamin - Without You ♥


Atozzio - Self Inflicted


Brandy - Casualties


Fallon & Felisha - Infected


Jay Sean - Never An Easy Way


1o Låtar, varsågood!! Tummen upp för duktiga Lily säger jag bara ;)
 började med 3 först.. sen hittade jag en till och en till och ja.. slutade med tio istället, ha ha
Så tacka mig tio gånger nu.. d var mer jobb än jag anade, tidskrävande e du min kära blogg.. hehe
aiit Puss!


It's only a memory ~ 1 I'll never forget

Good girls are pretty like all the time
I'm just pretty some of the time
Good girls are happy and satisfied
I wont stop asking until I die

I just can't deal with the rules
I can't take the pressure

Who's that girl
that you dream of
who's that girl
that you think you love
who's that girl
well, I'm nothing like her
who's that girl
I know there's no such girl
who's that girl
I swear I can't take the pressure
who's that girl

Good girls don't say no
or ask you why
I won't let you love me until you really try
Good girls are sexy like everyday
I'm only sexy when I say it's ok

I just can't deal with the rules
I can't take the pressure

Play your game that you never try
you need a girl and I'll be the guy
everything has changed
would you love me any different


=)

Gillar den här "looken", ser gullig ut!
Sen beror det ju helt på vem som bär den med, JAG tex hade passat utmärkt i den, hehe :)
Så jag får väl se om jag hittar ngt liknande, melikiiee muq muq


'Do You Hear The Word Crying'

oo ne ne o-o ne ne ! !
Den här låten har fastnat i mitt huvud, (refrängen då) tills ja lärt mig texten.. tihii
Det är en vacker låt, och Jason D, har ju som alla redan vet en unik röst som man lätt kan lyssna på utan att tröttna för fort på den :P
Hoppas allt e bra med er annars, själv är det kanonfint (men stressEvardag)..
Låten har jag lyssnat på för länge sen, men glömt o lägga upp :$
Så va väntar du på? Press Play ;)


ReGreTs

Finns en del man bär på ..
Och jag är säker på att du har en del också ..
Sanningen är att alla har gjort saker de ångrar
Saker de inte ville skulle hända ..
Saker de önskar att de kunde ändra på ..
visst önskar man att man kunde gå tillbaka i och göra något annorlunda?

Men många inser inte att  vissa saker är bäst att de varit på det sättet!
En viss ångest kan vara bra för oss, och man växer från lärdomar ..

Lär dig inte bara från misstag och misslyckanden utan också från den framgång att du får ..

You see, livet är inte en bädd av rosor
Och även om det var det, ja - vet vi att alla rosor har taggar ..
Inte heller är livet som ett segelfartyg ute på ett stilla, lungt hav
man får räkna med stenarna när tidvattnet blir starkare, lugnet före stormen ni vet  ..

Men livet är definitivt som en berg-och dalbana, full av plötsliga och oväntade överraskningar ..
Vissa som helt o hållet tar andan ur dig, andra som gör du önskar att det skulle få ett slut ..
Dåliga, Elaka, spännande eller roliga 
I slutändan handlar det ändå enbart om att, det definitivt är värt att "våga" åka i karusellen.. Och nt stå där med biljetten i handen och vela fram och tillbaks om du ska eller inte.. för ett ögonblick och det hela slutar som ett minne du tänker tillbaks till, när livet redan gått Dig förbi..

 Puss på er där ute, take care! ♥/Lily


  • Till bloggens startsida