Say What U Wanna Cos Im a PrimaDonna; P.r.i.m.A.d.o.n.n.A!

Endast sinnet som lyssnar förstår. Att lyssna är inte passivt som de flesta av oss tror att det är. Det innebär bara att man låter något sjunka in, utan att döma. Utan att kritisera. Utan att kommentera. Låt inte dina egna åsikter blandas med att kunna förstå vad det är du hör. Stäng av dina filter. Låt din intelligens få ta en paus istället. Bekräfta ingenting.
Lyssna med ett stilla, lugnt sinne. Du kommer att höra en djupare innebörd i det hela. Du kommer att förstå sanningen.
Ρμ∫∫


You see things;
and you say 'Why?'
But I dream things that never were;
and I say 'Why not?

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye

♥ B R A N D Y ♥  ...
Behöver man säga nått mer? Bara jag hör att hon släppt någon ny låt, vet jag direkt att den kommer vara bra.. för allt hon gör blir bra, hennes talang som sångerska är oemotståndlig att ej kunna märka!
No one sings like you B!
Peace n love/Lily

'Tell Her When She Looks Beautiful'

Heejj =)
Blev just färdig med den nya designen på min blogg..*pust* det tog både tid och tålamod kan jag säga! hehe
MEN. Jag gillar den så här, känns mycket enklare att läsa och hänga med vad och hur, på nått sätt. Den förra var ju också fin på sitt sätt, men förändring e kul (speciellt när man tröttnar fort på saker o ting, som jag) hiihi
Känns inte som om jag har lika mycket tid att uppdatera bloggen ;( men jag har faktiskt fullt upp hela tiden med jobb och skola och privatliv osv.. men jag får göra så gott jag kan, förvänta er inte så mkt just nu!
Ni vet att jag lägger upp sådant jag vill lägga upp och som är värt att läggas upp, inte bara för att jag ska lägga upp något eller känner mig tvungen till att lägga upp något.. haha :D Fattade ni nått el`?
Puss på er sötnosar där ute, ta hand om er!
Over and ouT


'Each Tear Has its Own Reason And Each Smile Its Own Season'





I Want To Be Remembered
As The Girl Who Always Smiles
Even When Her Heart Is Broken,
 And The One That Could Always
 Brighten Up Your Day
Even If She Couldn't Brighten Her Own


“I left a thousand messages on the line, need to see you one more time..”

Hejsan :)
Vad händer hos er där ute? Själv är dt pretty much som vanligt, hehe
sjungfågeln KeRi har släppt nytt album = Me Likiie ♥
Hade ej tänkt och lägga upp alla precis.. (vilket ni nog tänkte inners inne, i knw u did.. haha)
Anyways, tyckte den här låten nedanför var värd att laddas upp..
Den känns uppiggande på nått vis (själva budskapet ofcourse), man känner igen sig.. eller hur?
a ja, vashegutt Enjoy!! // Peace n Love


'JusT h.o.L,d oN'


'Time's moving fast But not fast enough, If my time is out Let me go right now'

We killed a few people. Robbed a few banks. Hated some. Loved some. Lied some. Conspirated some. But what nobody knows. What nobody really knows... Is how we played a few magic tricks, pulled some strings and did some things that are worth headline news. But you will never know.  

He and I together were a crime scene. A beautiful crime scene. Now call 911, bitch. You'll still never know.


♫'GeorGe NoZuka'♫ ~ ínvasïon





dont act like shes not important, if you're scared to lose her

Bara tiden kommer att avgöra när och hur du ska att gå vidare. Visst, det kanske inte blir direkt så som du vill att det ska vara, men till slut kommer du en dag att vakna och inse att någonstans på vägen, kommer känslan du alltid har känt inom dig att blekna och gå bort medan du var för upptagen av att leva livet..

Så du misslyckades. ooch?!
Har du viljan att ändra på dig, och bli bättre? Då får man våga misslyckas och ändå hålla ut. Få dem att undra varför du fortfarande går förbi med ett leende på läpparna ;)

x.O.x.O/Lily


I gave you My eyes so that You could See again

Hi!
Vad länge sen d var jag uppdaterade mig.. Men har man fullt hus, I mean ppl ;), så har man inte så mkt tid för att blogga..
man vill ju vara där och umgås med de andra och tiden går fort. För fort.. =/
Men tänkte lägga upp en låt här istället.. som ett avslut för veckan. eller d är ju måndag egentligen men, ja.. för mig är det fortfarande söndag tills imorn =)

Texten i låten förstår jag inte, d verkar vara japanska eller thailändska el nått åt det hållet. Men det jag fastnade för var själva budskapet. Har hört en berättelse förut, någon gång, som liknar det här. Tyckte den var så fin!

Så, sist men ej minst. Lyssna på låten, även fast du kanske inte fattar texten, lyssna klart hela. Du blir garanterad berörd.
Jag blev d iaf! Who wouldn't want to have that kind of man?


'The ♥ is the only broken instrument That works'

Jag satt och tänkte på en sak tidigare.. att det är nästan omöjligt att göra om en människas personlighet till något annat. Kanske finns den prins/prinsessa du drömmer om någonstans men tro inte att godhet och kärlek kan omvandla en människoplågare till en ängel. Det finns ett uttryck som säger att ”man blir som man föds”, alltså att personen du är eller blivit idag är en slags medfödd sak. Förut förstod jag inte riktigt vad som var grejen med att säga så, jag kunde liksom inte koppla vad födsel och nutid, den du är idag, har gemensamt..?!

Men sen dröjde det inte länge förrän jag kom på att det stämmer, det stämmer mkt bra. För hur mycket du än försöker ändra på någon som person, så är det oftast väldigt svårt att lyckas.. eftersom det inte sker på ett dygn precis. Okej, d kanske går på en del typer av människor, men definitivt inte alla.. det är inte alla som vill ändras, d vill vara som de är. De är födda sådana..


'i hope it rains coz your the perfect lullaby to watch'

Helluu :)
Här är en skön låt man aldrig tröttnar på.. eller inte jag iaf he he
Charlie Wilson sjunger den annars, men om ni ska fråga mig så gör Mario den mkt bättre.. lyssna, Nu!!!


'How uu gonna live when you're too bizy watching?'

Hej Hej!
Det var ett tag sen nu, men här bjuder jag på en jävligt skön låt syrran frågade om jag hade lyssnat på..
jag bara neej, play it.. sen var jag fast, för texten är bara för skön! 
Hon har grym musiiksmak, precis som jag.. =) hehe
så efter att du läst d här.. lyssna en gång.. men du vill nog lyssna fler gånger..



My Mind is Speeding Way to Fast @ Sometimes'

Har du någonsin blivit arg på din klocka för att du inte har tillräckligt med tid för något? Har du någonsin tänkt på att ha 25 timmar per dag i stället för 24 för att kunna göra allt vad du ville göra? Har du någonsin tänkt på att vara på flera ställen samtidigt i stället för att bara vara i en? Har du någonsin funderat på att gå tillbaka i tiden och ändra något eller helt enkelt göra om sånt som du inte hade tillräckligt med tid för då? Har du någonsin funderat över att bara sitta och tänka på vad du gör eller vad du är här för att göra? Har du någonsin tänkt på om man kunde stoppa tiden då man är/var med sin älskling bara för en gång eftersom du vet att ni måste skiljas åt snart igen?

 

Tid är en mycket intressant sak - det går långsamt på ena sidan speciellt när du väntar på något och rusar iväg för fort på den andra sidan. Det är lite olika på hur vi behandlar tiden. När vi är unga har vi bråttom för att växa upp och göra saker som bara vuxna får göra. Men när vi växer upp och får göra allt vi ville.. så vänder det istället. Vi vill inte ha bråttom längre, vi vill stoppa tiden ibland så att vi kan göra så mycket som vi har tillräckligt med tid för. Alla vardagliga saker gör man automatiskt, utan att tänka på det. Men stanna upp en stund. Se dig omkring och du kommer att se många enkla saker som kan göra dig lycklig, saker som får dig att njuta av ditt liv och som gör livet komplett. Låt inte tiden ta bort denna glädje! Låt inte tiden hantera dig eller ditt liv utan hantera din tid! Ja, det är omöjligt att få tillräckligt med tid för precis allt, men vi kan åtminstone njuta av den tid vi har och använda varenda minut av det. Så att när tiden har gått förbi, kunna se tillbaks och minnas vad vi har gjort då.

 

Nu talar jag för alla kvinnor! Hey girls, what's up? Vad är det med er egentligen? Sluta klaga för att ni inte har tillräckligt med tid för allt! Jag vet att tiden är för kort, men försök ta så mycket du kan från vad du har. Försök inte att hoppa högre än ditt huvud. Vill ni göra revolutjöön? Försök inte få män att känna sig svagare än vad de är bara för att du tror att du kan vara oberoende! Sen frågar vi oss varför vi behöver dem om vi nu kan allting själva. Det är inte rätt helt o hållet! Vi behöver kärlek, omsorg och behovet av att ta hand om någon. Det är vad vi är här för! Du kan inte köpa lycka för alla pengar i världen. Vi väljer både rätt och fel väg ibland, sånt sker.. vad gör man? Jo, fortsätter! Vi alla är människor och vår tid här är begränsad, med andra ord räknade. Men det betyder inte att vi måste sitta och vänta på att njuta av livet.

 

Så om du inte hittat din sanna kärlek än, go for it! Upptagen med dina dagliga grejer? Ledsamt, då kommer du aldrig höra fåglarna sjunga, aldrig se solens skugga på väggen, aldrig le för regnbågen som kommer efter regnet eftersom det bara är people in love som är uppmärksamma på dessa saker och samtidigt har tiden att njuta av dem. Like kids! De tänker inte på tiden och de är lyckliga!

Nu ska jag ägna mig åt nått annat, fick ut lite av det jag tänkt på.. och fortsätter jag blir d väl snart en bok av det hela :)
Puss, ta hand om er!

I'm into A place where thoughts can bloom ..



Black and Blue, love dat ;)
Med den här outfiten lär man få en och annan blick slängd efter sig.. HeHe

'Thanx For Making Me The Center 0f Your World'

To my haters..
I keep it real and thats a promise
I may be a B*tch but atleast im honest
When I walk by you stop and stare
Well keep on looking cus I dont care
I have my own life and style
not trying to please you or make you smile!
When it comes to competition you are out
now shut up you hatin' Azz
And keep me out of your mouth
cus I aint a D*ck
F*ck the Fake 1ns

XoxO ;)



You got A hole in Your head Girl

Hej iigen, sitter och tar det lungt än så länge
(it's friday and that means fun.. but later i'll get my fun?) who knows ;)..

Råkade hitta den här videon på utube, ni måste bara lyssna.. Askul, HAHA! Fick mig ett gott skratt, så jag rekommenderar den till er.. den livar upp stämningen riktigt niice.. (eller rättare sagt förstör, haha!)

Lyssna fram till slutet, killen kan även sjunga i falsett?!! lol ;D
Dock förstör han för Mariah Carey orginallåt, den jäveln.. fy skäms på dig!!


'Hit it and Quit iT'

Another Hit my lady's and gentlements! Im sold out on this track, he he

Later..




Megha Maan - she like me


My Life ~ Your Entertainment ©

Tjaa! Hur e läget med er? Själv är man på bra humör som vanligt :)
Bjuder på en gammal goding, T.I and Usher is rocking this shiiet!
Press pLaY right Now.


This is The wonder That’s keeping The stars aparT

i carry your heart with me (i carry it in my heart)
i am never without it (anywhere i go you go, my dear; and whatever is done by only me is your doing, my darling)
i fear no fate (for you are my fate, my sweet)
i want no world (for beautiful you are my world, my true)
and it’s you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows (here is the root of the root and the bud of the bud and the sky of the sky of a tree called life; which grows higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that’s keeping the stars apart

i carry your heart (i carry it in my heart) ♥

{ 'tell my why the dark side just catches my eye' }


You get under my skin
Such a sweet sin
Just like a disease that
keeps on keeps on eating at me


We Could Leave This Town, And Run Forever

My kind of taste ... by the way ♥ the Christian Louboutin shoes don't you? ;)




'Catch 22' either you loose or you loose...

Life. Live it, Love it, Respect what u got... keep your head held high be u and only u... take life as it is. Make mistake but live and learn be thankful for the life that u got and be thankful for what u do have and not what u don't have life is like a one way ticket once you get there.... there is no going back if you're not living life you're missing out. Life is and interesting journey take every opportunity that you get.
Be greatful that god has givin u the live u got.



PG ~ Lady Ft Kyauna, niice song! :)


  • Till bloggens startsida