Im'a gett U tonite ;)


Can't Press rewiind


Every now and then

I never thought that it be easy Cause we both so distance now, 
And the walls are closing in on us And we're wondering how.
No one has a solid answer But just walking in the dark, 
And you can see the look on my face It just tears me apart


'Im laaajkiing thiiz a lot'


The defenition: My Everythiing..


Tears are falling from my eyes as I lay on my bed,
thinking about all those hurtful words you said.

Telling me that I'm a failure,
that I'll never be anything in life,
that I'm spoiled and I don't know what it is to sacrifice

That I'm the reason you're so miserable,
even though I feel as if to this world,
I'm invisible.

Hurtful words that are leading me into my depression,
without you knowing the truth,
my confession

A confession that explains how he doesn't know me,
How he doesn't know that I'm scared and lonely.

A confession of how he doesn't know my fears,
or the reason for all my tears.

Tears that wont stop rolling down my face,
and all because he says I'm a disgrace.

But pretty soon its going to end
and all because my little heart can't mend.

A heart who just wanted to be loved and free,
but i guess that wont happen since you don't understand me


JusT turn And walk Away..


simple questiion..


Niice ;)


Akon, 1# n only..




Live for today. Plan for tomorrow.

Det känns knappt som att dagarna finns längre, utan det blir mörkt innan man vaknat till ordentligt.. MEN, som om det är det enda problemet med "vintern".. Jo, alla passar på att bli sådana fula tråkmånsar nuförtiden.. De blir lata, sega, oengagerade och Ososiala! :O
Dt stör mig, eftersom jag själv iinte vill bli en zoombiie själv..

OkeY, det är november månad.. slutet till och med.. men man kan inte kalla detta för "vinter" .. finns ju varken snää eller snöö ju .. haha nCnC
Tänk att nästa månad firas det nyår, känns verkligen som att det här året is Flying away..
Undrar var eller med vem man firar den.. men nej, nu ska jag inte in på det temat.. I'll get there Later ;)
Det positiva i det hela är iaf att efter nyår kommer det bara ljusare o ljusare tider!
Nått att se fram emot alltså :)
Men "vintern" dröjjer nog ett tag till, kommer väl lagom tills det är dags för "höst" innan den viips blir till "sommar" och det är dags att packa väskan för semestern.. (lr ställa ringkl. för dem som ska jobba, haha)

Eeeeen wiication (stavelsen är fel, I knW - dt är själva meningen) hade suttit Damn NiCe exakt nU. Har iaf lärt mig en läxa att inte skippa semestern! det lönar sig till sist ändå, wt the hell?

So, even if its dark outside, the Light is just a distance away n waiting at the corner.. Look 4ward to a PeeerfecT Summer...

~ Peeeiiiz n luüuüuvv ~




Mariah Carey..100 % (fast version..)


Life's a game, but it's not Fair.. I'll break the ruals cuz I don't care ;)

Jag. Hur skulle jag beskriva mig själv bäst...
Jo, jag är en brud som snart fyller 20 år, nästa månad ;)
(Vilket jag ser fram emot, har tröttnat på att "bara" vara 19..)

Anyways..
Har en stark personlighet, är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker och jag står alltid för mina egna åsikter no matter what. Så länge jag har rätt i det jag står för, och inte fel vill säga.

Annars är det bara att accept att man inte alltid kan ha rätt, det finns andra där ute som har rätt också.. :)
Andra key'words som beskriver mig är, snäll och trevlig, ambitiös, viljestark och beslutsam, målinriktad.. 1 riktig fighter ;), hjälpsam och empatisk, osjälvisk, lojal, pålitlig, oegoistisk.. Ja, den här listan kan göras lång den fortsätter bara o gå o gå o gå... hiihi ^_^ 

Men för att sammanfatta det stora hela i mindre.. Jag behandlar dig som du behandlar mig, jag ger dig vad du ger mig.. är jag extra snäll så kanske jag ger mer än du förväntade dig.. Sådan e jag. Tänker mer på andra än mig själv.
Har mitt eget sätt att leva, bryr mig inte om andras avundsjuka eller svartsjuka. Det är inget jag tycker är värt att slösa mitt liv på. Även om andra intalar sig själva att jag bryr mig om dem, bara för att de ska känna att de själva är så betydelsefulla.

NOoo honney, I don't give a sheeeiit. Don't need to.

Ärlighet. Det är nr 1 för mig. Är själv ärlig till 100 % och förväntar mig att andra ska vara det gentemot mig. De jag känner och de som känner mig kan hålla med mig om detta. Är van vid negative energy fr allt och alla, men det är inget jag tar åt mig.

Varför inte leva ditt eget liv, efter dina egna regler?! Varför leva för andras liv och andras "lycka".. Det är inget du tar med dig i graven iaf..

I make my own rules, stand on my own, Cuz iTz my laajf..

~ Peeeiiiz n Luuv ~


Should I, or Should I not... that's the question..

If you love something, let it go
If it comes back to you, it's yours
It it doesn't, it never was



I can agree wt this upp till 120 % .. Men inte alltid..  U're thinking Y ?..
Well, för det första handlar det om vilken person det handlar om. Och för det andra, hur man själv är som person. Dessa två saker är de viktigaste faktorerna, sedan finns det alla möjliga saker som väga in i det hela...
Men låt oss säga att du bryr dig om, gillar eller älskar något/någon. Och det hela slutade med keeiios.. Du försöker gå vidare, släpper det gamla och sätter fokus på det nya. Visst hade det varit underbart om det varit så enkelt tänker man någonstans längst in i huvudet.. :P
Nej, det är inte riktigt så.. Istället för att verkligen erkänna och inse att det inte var "ment to B", slösar man tid på att tänka "if that and if this".. Oftast iaf!

OKeJ, det kanske var äkta.. det kanske var något bra du inte ville släppa taget om. Men ibland vet man inte vad som är det bästa för en just vid ett o samma tillfälle. U can B so caught up in a moment sometimes, U're not thinking straiGht. Right?

Så om vi nu ska anta att du verkligen älskade något/någon, och du bestämt dig för att låta det gå.. sedan ska du sitta och vänta på att det kmr tillbaks.. tsss, yeah right.. vänta du bara.. Jag lovar dig att det inte kommer att göra. Samtidigt är det värsta man kan göra att hålla för hårt tag om ngt eller ngn.. till sist..... tar luften slut... och det hela slutar med att du end up by U'rself.. sad but true..

Ditt ego är din fiende i detta speL. För har du inte modet att säga vad ditt hjärta verkligen känner innerst inne, och istället väljer att inte "blotta" det, kan du mista något du inte hade viljat förlora.. Du kan inte låta något du har stor passion för, vara. Inte heller om du har starka känslor för någon. Du vet aldrig om elr när du får en ny chans!

Det är bättre att ångra det du gjorde, än ångra att du inte gjorde det medan du kunde. eller Hur? ;)

~ Peeiiz n LuuuuuV ~




Det 1a intrycket..

Allt handlar om ett första intryck. Har ni tänkt på det? Cause it crosses my mind sometimes.
Man lägger så mycket kraft och energi till att få det perfekta första intrycket av något eller någon. Ibland kan det ha lönat sig i slutet av loppet, och oftast har det inte lönats sig alls. Så då tänker man, varför spelar det så stor roll egentligen? Allt du gör, säger, tänker eller skriver osv. det syns i slutändan, it dont always get better just cuz u make that one first and good expression.
Utan, det beror på om man har turen med sig eller ej.. och ibland kan man även ha turen i oturen, vilket också kan vara positivt..

Du kan antingen göra ett bra första intryck som kan hålla ända till slutet.. eller så gör du ett mindre bra intryck som du senare får kompensera all the way to the end. Så är det bara.
Det enda du behöver tänka på är att vara dig själv, och tro på dig själv. Den inre styrkan får du inte så lätt genom andra, utan den måste du hitta själv. And u gotta stick 2 iit.. Get me? ;)

Så där ja, känns som att det blev lite mkt babblande om det första intrycket... men jag ville bara få ett och annat sagt.. de känns bättre på d sättet då!
Which was the point in the first place anyways ;)

~ Peiiz n luuv ~ /L ♥

The new beginning starts right here right now baby ;)



Three, two, 1 and Actioooon ! ;)


PreciiousEye ♥ Yees, d är vad bloggen har blivit döpt till. Väälkommen, till dig som hittat hit :) EnjoooY your time here!




Det här är en blogg som tar upp saker och ting som är sedda från my point of view.
Mina åsikter. Mina tankar. Mina ord.. och mkt mkt mer.. hihii


So Ladiies and GentlemenTs, take a seat, Plz .....

Okeey, men eftersom det är mitt första inlägg så vill jag inte dra ut på det hela för mkt... C you.


~ Piiiiz n Luv ~


  • Till bloggens startsida