Bigger. Than. The. World.

Någon sa till mig en gång: ”Det är bara meningslöst att förvänta sig att någon annan ska vara ens sort, eftersom du inte kan hålla dess högra hand i din högra hand för att gå tillsammans."

 

Är vi inte bara dårar som försöker vara överlägsna alla andra och försöker bevisa oss non'stop? Älska och fortsätt älska dina vänner. Det finns inget annat viktigare i denna värld. Hat och egoism är bara tillfälligt. Låt oss inte förlora värdefull tid i bråk och slagsmål som egentligen inte bevisar någonting. (Amen) haa ha, joking!

Älska varandra utan att förvänta er något i gengäld. Ge frihet till varandra, till och med den sortens frihet du inte har själv. Älska varandra utan att behöva bevisa någonting. Det är livet är som bäst!

 

Med detta sagt, glöm aldrig var du kommer ifrån dvs dina rötter. Det är en del utav dig, och kommer alltid att vara en del av dig. Acceptera det! Lev Ditt Liv för den du är.

 

Peace Out


Kommentarer
Postat av: Tove

fint header (:


URL: http://fuckyss.blogg.se/ @ 2010-06-22 @ 15:20:06
Postat av: Lily

Taack så mkt! :))


URL: http://preciiouseye.blogg.se/ @ 2010-06-22 @ 17:28:45

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida